Линк билдингът (изграждане на входящи линкове) представлява абонаментна SEO услуга, при която клиентът заплаща за изграждане на дадено количество линкове към своя уеб сайт.

SEO услуги и консултации на тел > 0888 93 77 17

Ако Вие притежавате личен или корпоративен уеб сайт и държите на своя онлайн имидж, най-вероятно знаете колко важно е не само да изградите добра онлайн репутация, но и да я поддържате в дългосрочен план. Тук идва линк билдингът, които ще ви помогне не само да постигнете по-голяма популярност, но и да я запазите и подобрите във времето.

За информация на тел: 0888 93 77 17 или мейл: info@webstationbg.com

Какво включва услугата линк билдинг?

Услугата е по-опростена и по-евтина от трите стандартни плана, които iTech BG предлага, и макар да няма същата успеваемост каквато се постига с тези SEO пакети, може да бъде много полезна за тези клиенти, които имат вече добри позиции на сайтовете си, но нещо не им достига, за да постигнат така желаните TOP 10, TOP 5 или дори челна позиция по съответните ключови думи. В тази услуга вие не получавате за никакви други съпътстващи SEO услуги. Вие заплащате само за изграждане на определен брой входящи линкове към сайта си.

За информация на тел: 0888 93 77 17 или мейл: info@webstationbg.com

За кого е подходяща услугата линк билдинг?

Ако сайтът ви е на 1-ва, 2-ра или 3-та страница в Гугъл, домейнът Ви е стар, достатъчно авторитетен, имате уникално съдържание на всяка страница от сайта Ви, нямате наказания или наложени филтри от Гугъл, но все пак не можете са излезете на първа страница? Тогава вероятно не Ви достигат качествени линкове. Възползвайте се от услугата линк билдинг, тя е точно за Вас.

Какви са цените за услугата линк билдинг?

 – 50 лв за изграждане на 3 линка;

 – 150 лв за изграждане на 7 линка;

 – 300 лв за изграждане на 15 линка.

Забележка: Услугата линк билдинг не дава гаранции за постигане на конкретни позиции, затова и цената е по-ниска. Единствената гаранция е, че услугата ще доведе до постепенно покачване на позициите на сайта Ви по ключовите думи, за които той се оптимизира.

При линк билдинга не извършвам никакъв предварителен on-page или off-page анализ на сайта, нито консултации с клиента. Само изграждам качествени линкове към него.

За информация на тел: 0888 93 77 17 или мейл: info@webstationbg.com